GDPR Zpracování osobních údajů



Udělením souhlasu se zpracováním osobních údajů svolujete, aby společnost OKNOSTUDIO Praha s.r.o., se sídlem U Trojice 2, Praha 150 00, IČ: 05640440, zapsaná ve veřejném rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, v oddíle C, vložce 268114 (dále jen „Správce“) v souladu s Nařízením (EU) 2016/679 (GDPR) o ochraně osobních údajů zpracovávala tyto vaše osobní údaje: jméno a příjmení, název společnosti, email, telefonní číslo, adresu, IČ a DIČ v případě firemních zakázek. Zmíněné osobní údaje zpracováváme za účelem přípravy cenových nabídek, přípravy smluv a evidenci účetnictví a Správce je bude zpracovávat po dobu 10-ti let nebo dle platných právních předpisů.

S výše uvedeným zpracováním vyjmenovaných osobních údajů udělujete svůj výslovný a informovaný souhlas, který ale můžete vzít kdykoliv zpět. Stačí například zaslat email na adresu zaluziepraha@oknostudio.cz nebo dopis na adresu společnosti OKNOSTUDIO, s.r.o., se sídlem U Trojice 2, Praha 150 00.

Osobní údaje, k jejichž zpracování jste udělili svůj souhlas, mohou pro Správce zpracovávat i tito zpracovatelé:

- Obchodní společnost Shean s.r.o., se sídlem Svitavská 500, 678 01 Blansko, IČ 26768479, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně v oddíle C, vložce 48866, jako poskytovatel marketingových služeb a servisu webu

- Obchodní společnost Heureka Shopping s.r.o.., se sídlem Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8 – Karlín, IČ 02387727, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze v oddíle C, vložce 218977, jako poskytovatel marketingových služeb.

- Obchodní společnost Seznam.cz a.s., se sídlem Radlická 3294/10 Praha 5, 150 00, IČ 26168685, zapsaná v Obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze v oddíle B, vložce 6493 , jako poskytovatel marketingových služeb

- A dále za účelem zpracování objednávky dopravci a účetní kanceláři s nimiž máme smluvní vztah chráněný smlouvou včetně smlouvy o zpracování osobních údajů.

- Případně další společnosti, jejichž služby zatím Správce nevyužívá.

Podle zmíněného nařízení GDPR o ochraně osobních údajů máte právo vzít svůj souhlas kdykoliv zpět, požadovat po nás zprávy o tom, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, požadovat po nás vysvětlení důvodu a zpracování osobních údajů, požádat o přístup k těmto údajům, které můžete opravit nebo aktualizovat, požadovat po nás smazání svých osobních údajů, obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, pokud budete mít pochybnosti o dodržování povinností se zpracováním osobních údajů z naší strany.

Potřebujete radu při výběru? Zanechte nám své telefonní číslo, ozveme se Vám